Levertijden en retourneren

Levertijden

Een bestelling bij Garagedeuronderdeel.nl wordt in de meeste van de gevallen binnen 7 werkdagen afgeleverd. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat u het bestelde product binnen deze termijn in huis hebt. De producten worden rechtstreeks vanuit Hörmann Nederland naar u toegestuurd. Wanneer het product niet voorradig is in Nederland, dan is het mogelijk dat de levertijd langer is, omdat in dat geval het product vanuit de fabriek in Duitsland eerst geproduceerd moet worden.

Heeft u zelf vragen over de levertijd van een product of heeft uw bestelling spoed, dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u een duidelijk antwoord kunnen geven. Op onze contactpagina staan onze bedrijfsgegevens.

Retourneren

Garagedeuronderdeel.nl levert veelal vrij specifieke producten die in sommige gevallen speciaal voor u worden geproduceerd. Omdat de producten rechtstreeks van Hörmann Nederland of vanuit de fabriek naar u worden toegezonden en wij deze producten niet kunnen retourneren is het in veel gevallen niet mogelijk om de door u bestelde producten te retourneren.

In enkele gevallen kunnen wij hiervoor een uitzondering maken. In het geval dat de retour aanvraag door ons wordt goedgekeurd, zullen wij een creditfactuur sturen voor het bedrag van het onderdeel of de onderdelen. In alle gevallen vergoeden wij geen verzendkosten.

Mocht u vragen hebben over een product en/of over het retourneren hiervan neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina staan onze bedrijfsgegevens.