Levertijden en retourneren

Levertijden

Een bestelling bij Garagedeuronderdeel.nl wordt in 95% van de gevallen binnen 7 werkdagen afgeleverd. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat u het bestelde product binnen deze termijn in huis hebt. Mocht deze termijn door onvoorziene omstandigheden niet gehaald worden, dan nemen wij altijd contact met u op.

Heeft u zelf vragen over de levertijd van een product of heeft uw bestelling spoed, dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u een duidelijk antwoord kunnen geven. Op onze contactpagina staan onze bedrijfsgegevens.

Retourneren

Hoewel het bekijken van de juiste artikelcode en de afbeelding bij het product u helpt het juiste product te bestellen, kan het voorkomen dat u het verkeerde artikel hebt besteld voor uw deur. In dat geval is het mogelijk de zending binnen 14 dagen te retourneren of om te ruilen voor een ander artikel. U kunt dit doen middels het formulier “Retourneren” dat bij de bestelling wordt meegeleverd. Geeft u duidelijk aan wat de reden van uw retournering is. Het aankoopbedrag van uw product(en) wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort.